edition greenflash.

edition greenflash.

Vol karakter.

Een sportieve start voor de nieuwe generatie van de smart electric drive: De speciale modellen van de edition greenflash in de kleurencombinatie zwart en electric green laten meteen zien dat je vol energie voor de stad zit. De dynamische elektromotor zorgt voor sportief rijplezier, de aerodynamica- en designelementen van BRABUS leveren een heel eigen, sportieve look op.


smart fortwo cabrio | BRABUS edition #2.

smart fortwo cabrio | BRABUS edition #2

Dresscode: sportief en exclusief.

De meest elegante manier om de stad te veroveren. Dat is de exclusieve smart fortwo cabrio | BRABUS edition #2 met een klassieke kleurencombinatie en een krachtige motor van 66 kW. In een strikt beperkte oplage van 100 exemplaren.


smart fortwo edition #1.

smart fortwo - edition #1

De nieuwe nummer 1.

Bij de introductie van de nieuwe smart fortwo wordt meteen ook een speciaal model uitgebracht: de fortwo edition #1. Met bodypanels in wit en een tridion veiligheidskooi in lava orange is de edition #1 een bijzondere blikvanger.


smart forfour edition #1.

smart forfour - edition #1

De eerste is altijd iets bijzonders.

Ook de nieuwe smart forfour wordt geïntroduceerd met een speciaal model: de smart forfour edition #1. Met als exclusieve features een tridion veiligheidskooi in lava orange, die in combinatie met de kleur graphite grey de progressieve richting aangeeft die de nieuwe smart forfour is ingeslagen.